Scoruri live

Football betting tips Hochei Scoruri live Tenis Scoruri live Baschet Scoruri live Handbal Scoruri live Volei Scoruri live

Vitisport Holding Group

Vitisport Holding Group este un grup activ la nivel internațional care operează reviste online în diverse domenii sociale. Compania are sediul în Republica Cehă, la Praga.

Statistici sportive

Cel mai mare proiect al Vitisport Holding Group este statisticile sportive, cu accent pe fotbal, baschet, hochei pe gheață și handbal. Oferim rezultate ale meciurilor, clasamente și meciuri viitoare din întreaga lume. Pe baza unui algoritm matematic unic, anticipăm rezultatul probabil al potrivirilor viitoare pe baza datelor statistice.

Oferim statistici sportive în multe limbi ale lumii. Operăm limba engleză, croată, franceză, turcă, portugheză, norvegiană și finlandeză pe domeniul https://www.vitibet.com sub numele Pariuri sfaturi și predicții gratuite. Elementul emblematic al tuturor statisticilor noastre este, desigur, Premier League engleză.

Pe lângă domeniul vitibet.com, operează multe mutații de limbaj ale statisticilor sportive. Operăm o mutație în limba germană care se concentrează pe Bundesliga germană pe domeniul https://www.vitisport.de/ sub numele Wett Tipps und Fussballvorhersagen. Vizitatorii vorbitori de spaniolă pot vizita domeniul nostru spaniol La Liga https://www.vitisport.es/ cu subtitrarea Pronosticos consejos. În Italia deținem domeniul https://www.vitisport.it/ Previsioni sportive, cu accent pe seria A italiană. Domeniul https :// www.vitisport.cz/ cu subtitrarea Sfaturi despre meciurile de fotbal, unde vizitatorii noștri pot găsi mutații în limba cehă și poloneză, este lucru esențial și important pentru noi. statisticile și prognozele noastre. În Țările de Jos operăm pe domeniul https://www.vitisport.nl care se concentrează pe Eredivisie olandeză și pe liga belgiană Jupiler.

În lista tuturor mutațiilor noastre de limbă, este necesar să includem versiunea în limba română la https://www.vitisport.ro , versiunea maghiară la < a href="https://www.vitisport.hu">https://www.vitisport.hu, versiunea suedeză la .se">https: //www.vitisport.se, versiunea greacă la https://www.vitisport.gr și versiunea daneză la https://www.vitisport.dk.

După cum puteți vedea, statisticile sportive Vitisport/Vitibet sunt disponibile în toată lumea.

Recenzii ale magazinelor online

O altă activitate a holdingului nostru este recenziile magazinelor online. Similar cu binecunoscutele servicii Trustpilot sau Trusted Shops, oferim un serviciu care oferă consumatorilor evaluări și recenzii independente ale magazinelor online.

Pe piața germană, puteți găsi recenzii ale magazinelor online germane la domeniul DasKufhausOnline.de. Magazinele online sunt clar împărțite pe categorii. Pentru fiecare magazin, consumatorii vor găsi o evaluare a sortimentului magazinului online, a condițiilor de livrare, plată și reclamație sau a experiențelor altor utilizatori. Pe site-ul DasKaufhausOnline, clienții pot găsi și reduceri și promoții actuale.

În Italia, publicăm recenzii ale magazinelor online italiene pe portalul Grande-magazzino.it. Consumatorii pot găsi aici și pentru fiecare magazin online evaluarea acestuia, prezentarea generală și descrierea serviciilor oferite de magazin, precum transportul mărfurilor, prețul transportului sau modalitatea de plată, reclamații sau retururi.

În Republica Cehă, clienții noștri pot găsi recenzii ale magazinelor online cehe la Obchodak online. Obchodak.online a fost primul nostru portal concentrat pe evaluarea magazinelor online. La fel ca Heureka, cel mai mare serviciu competitiv din Republica Cehă, oferim consumatorilor evaluări ale magazinelor online, o descriere a serviciilor, gama de produse, modalitatea de livrare și reclamațiile. La fel ca în Germania și în Republica Cehă, clienții noștri vor găsi evenimente cu reduceri în magazin online în curs de desfășurare.

În călătorie

Un alt domeniu în care activează Vitisport Group este călătoriile. În portofoliul nostru, avem două servicii dedicate temei călătoriilor.

În Germania, gestionăm site-ul BestenKinderhotels.de, care oferă recenzii și descrieri ale celor mai bune hoteluri de familie pentru familiile cu copii. Majoritatea hotelurilor ale căror descrieri și evaluări le aducem sunt din Austria și Germania, din zone cu natură frumoasă, cel mai adesea din Alpi.

Operăm site-ul web svylety.cz în Republica Cehă. Svylety vă oferă sfaturi pentru cele mai bune excursii din Republica Cehă. La fiecare călătorie, vizitatorii noștri au ocazia să învețe ceva interesant despre locul dat. Totodată, ei pot citi și ce este interesant în zonă, cum evaluează alți utilizatori locul sau să afle cât timp le va dura să ajungă acolo, atât cu transportul propriu, cât și cu transportul public.